Matpartner


Matpartner AS ble etablert i 1997 av Manfred Kurtseifer og John Forseth, for å imøtekomme økende krav til ressursbesparelser innen storkjøkkenbransjen. Matpartner er i dag eid av Grilstad AS.

 

Bedriften holder til i et topp moderne produksjonsanlegg i Melhus kommune.

 

Matpartner har 80 ansatte med mye kompetanse og erfaring, spesielt fra kokkebransjen. Matpartner leverer i dag sine produkter og tjenester til horecamarkedet, konseptkunder og dagligvarebransjen. 

 

Vår visjon er at Matpartner skal være en god partner og ikke bare leverandør av industrialisert ferdigmat. Vi skal lage velsmakende retter basert på håndverksmessige prinsipper og opprettholde en jevn og høy kvalitet med industriell stordrift, med strenge krav til kvalitet og hygiene. 

 
Vi jobber etter følgende prinsipper: 

  • Forenkle jobben for brukerne av våre produkter
  • Kvalitet 
  • Konservere med skånsom varmebehandling og kulde (frys)
  • Prioritere naturlig smak og konsistens
  • Etterstrebe bruk av ferske råvarer
  • Unngå unødig bruk av kunstige tilsetningsstoffer

Vi stiller store krav til råvarer og det ferdige produktet, og mener at innholdet i resepter og kvaliteten på råvarer er viktigere enn pris. 

Vi har i dag et topp moderne anlegg og en effektiv utstyrspark. Vi produserer en rekke ulike produkter, for eksempel dressinger, majonessalater, sauser, gryter, supper, tilbehør og ferdigretter.

 

Matpartner har stor kompetanse på utvikling og jobber tett med kundene for å få det riktige produktet ut til fobruker.

 

Våre pakkemuligheter er mange og vi kan porsjonere avhengig av kundens ønsker.

 

Vi leverer både ferskt og frossen, og tilbyr utvikling, skreddersøm, kompetanse, kreativitet, stordrift og fleksibilitet.

VISJON

Vi skal overraske lidenskapelige matelskere