Matpartner


Matpartner AS ble etablert i 1997 av Manfred Kurtseifer og John Forseth, med den hensikt å imøtekomme det økende krav til ressursbesparelser innenfor storkjøkkenbransjen. I 2006 kom Anne Strøm Nakstad, eier av Trondhjems Preserving, inn på eiersiden.

 

Bedriften har holdt til i Klæbu, men flyttet 1.mai 2016 inn i et topp moderne anlegg på Melhus.

 

Matpartner har i overkant av 30 ansatte med mye kompetanse og erfaring, spesielt fra kokkebransjen. Matpartner leverer i dag sine produkter og tjenester til horecamarkedet, konseptkunder, dagligvarebransjen og EMV/Private Label.

 

Hovedidéen med konseptet er at Matpartner skal være en god partner og ikke bare leverandør av industrialisert ferdigmat. Matpartner skal lage velsmakende mat basert på håndverksmessige prinsipper og opprettholde en jevn og høy kvalitet med industriell stordrift, med strenge krav til kvalitet og hygiene. 

 

  • Forenkle jobben for brukerne av våre produkter
  • Levere ordentlig og god mat
  • Kvalitet fremfor prisfokus
  • Konservere med skånsom varmebehandling og kulde (frys)
  • Prioritere naturlig smak og konsistens
  • Etterstrebe bruk av ferske råvarer
  • Unngå bruk av kunstige tilsetningsstoffer

 


Vi i Matpartner benytter ”Sous vide”, ”Cock og Chill” og ”Cap-Cold” teknikken for konservering. Dette for å ta vare på mest mulig av smak og konsistens. Vi stiller store krav til råvarer og det ferdige produkt. Dermed mener vi at innhold i resepter og kvalitet på råvarer kommer foran pris.

 

Matpartner har i dag et topp moderne anlegg og effektiv utstyrsparkpark. Vi produserer dressinger, majonessalater, sauser, gryter, tilbehør og ferdigretter.

 

Vi har stor kompetanse på utvikling og jobber ofte tett med kundene på å få det riktige produkt frem.

 

Våre pakkemuligheter er mange - skål, doypakk, flowpack og dyptrekk - og vi kan porsjonere avhengig av kundens ønsker.

 

Vi leverer både fersk og frossen, og tilbyr utvikling, skreddersøm, kompetanse, kreativitet, stordrift og fleksibilitet.