Sauser
Fyldige sauser, som enkelt varmes opp og raskt klare til servering.
Viltsaus
Vår kremede viltsaus er fyldig med en smak av einebær, steinsopp og appelsin.
Passer ypperlig til retter av vilt, men også til andre typer stekt kjøtt.
Sett gjerne ditt eget preg på sausen ved å tilsette sjy fra stekingen, en skvett portvin eller konjakk like før servering. Sesongvare.
Lammesaus
Vår lammesaus har en fyldig smak av kraft, rødvin, hvitløk og provencalske urter.
Passer ypperlig til retter av lam, men også til andre typer stekt kjøtt.
Sett gjerne ditt eget preg på sausen ved å tilsette sjy fra stekingen, fransk sennep og ekstra urter like før servering. Sesongvare.
Rødvinssaus
Vår Rødvinsaus er basert på oksekraft, rødvin, balsamico og krydder. Den er fyldig og kraftig på smak. Perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter.
Sett gjerne ditt eget preg på sausen ved å tilsette sjy fra stekingen og finhakkede urter like før servering.
Bearnaisesaus
Vår Bearnaise er tykk og fyldig, med syltet estragon og smør. Perfekt tilbehør til de fleste kjøttretter. Egner seg også utmerket som topping på pizza.
Sett gjerne ditt eget preg på sausen ved å tilsette litt finhakket kjørvel og nykvernet pepper før servering.
Peppersaus
Vår fyldige kremede Peppersaus er basert på oksekraft, grovmalt pepper og madeira. Perfekt tilbehør til de fleste stekte kjøttretter.
Sett gjerne ditt eget preg på sausen ved å tilsette litt sjy fra stekingen, en skje rømme og en skvett konjakk like før servering.
Steinsoppsaus
Vår Steinsoppsaus har en fyldig og utpreget soppsmak som egner seg ypperlig til retter av vilt, fugl, kylling og stekt fisk.
Sett gjerne ditt eget preg på sausen ved å tilsette sjy fra stekingen, litt finhakket persille og ripsgele like før servering.
Kremet Fiskesaus
Vår Kremede fiskesaus passer utmerket til retter av fisk og skalldyr.
Kan også brukes i fiskegrateng, eller over fisk som skal stekes/gratineres i ildfast form.
Rør gjerne inn litt godt smør og friske urter for en ekstra finish like før servering.
Thai Currysaus
Vår Thai Currysaus passer utmerket til retter av kylling, svin og fisk.
Kan også brukes som grunnlag til gryteretter av kylling og fisk og til gratinerte retter i ildfast form.
Tilsett gjerne litt sjy fra stekingen, frisk koriander, finhakket chili og revet limeskall for en ekstra spiss på sausen.